Majorette підкорює Україну

Всесвітньо відомий бренд Majorette, що більше 50 років користується великою популярністю серед шанувальників автомобілів у всьому світі, підкорює Україну. Оновлений та модернізований він вже чекає на тебе в магазинах.

majorette_news_logo (JPG)

Історія бренду Majorette почалася у Франції, коли в 1961 році Еміль Верон заснував компанію під назвою Rail-Route. А вже у 1964 році на ринок вийшла перша модель машинки під назвою Majorette. Невдовзі цим ім′ям назвали компанію, що стала найприбутковішою компанією у Франції. Згодом у 2010 році Majorette стає частиною концерну Simba Dickie Group – подія, яка вдихнула в бренд нове життя.

 

Majorette

Majorette на протязі багатьох років є партнером автомобільної промисловості, що дозволяє виготовляти реалістичні моделі автомобілів, від будівельної техніки до легкових, комерційних і гоночних автомобілів, а також тематичних ігрових наборів та аксесуарів до них.

Маленькі металеві машинки, при довжині близько 7,5 см., стали міжнародним хітом і є такими вже протягом десятиліть. Моделі машинок ідеально підійдуть, як для колекціонування, так і для цікавих та захоплюючих ігор.

Majorette Rescue Station

Грайте с друзями, збирайте з наборів цілі міста та влаштовуйте власні перегони. Всі набори та машинки призначені для дітей віком від трьох років.

Вибираючи Majorette, ви вибираєте міцність, довговічність, унікальність та конкурентну ціну.