Хіт продажу – інтерактивна кухня Tefal Super Chef від Smoby

Вже багато років інтерактивна кухня Tefal Super Chef від Smoby залишається хітом продажу, це найбажаніший подарунок, як маленьких дівчат, так і маленьких хлопців, які мріють про цікаву професію шеф-кухаря.
54541-01 (JPG)
Інтерактивна кухня Tefal Super Chef з ефектом кипіння та звуковими сигналами, що імітують приготування їжі. Обладнана зоною барбекю, холодильником, духовою шафою, плитою, витяжкою, мийкою, кавоваркою, машиною для приготування льоду, полицями для продуктів та посуду. Тож інтерактивну кухню від Smoby можна сміливо назвати витвором мистецтва, який у 2004 році отримав нагороду від компанії Tefal за достовірність виконання аксесуарів.

13542_9b3f092cc3580adf7d58846753bab60c (JPG)

В комплекті ви знайдете безліч, а саме 46 продуманих до дрібниць аксесуарів: посуд на дві персони (тарілка, ложка, виделка, ніж, стакан та чашка); кухонне приладдя для приготування їжі; набір для спецій; кавові капсули; лід; коробочки для продуктів харчування, каструля, сковорідка, підноси, кетчуп, гірчиця. А також новинка - набір продуктів: напівпідсмажені шматочки м'яса та риби (одна сторона - сира, друга - підсмажена), куриця, млинець, морква, яйце, сосиски та тістечка.

Інтерактивна кухня Tefal Super Chef від Smoby – це найбажаніша мрія дитини. Здійсни мрію дитини – подаруй кухню Tefal Super Chef!