Нова машинка Smoby

Всесвітньовідомий французький бренд Smoby презентує свою інноваційну новинку – машинка для катання «Bubble Go» 2-в-1! І ти вже можеш знайти її в магазинах іграшок України.

Smoby_Adobe_Illustrator-01 (JPG)
Супер стильний Bubble Go – це багатофункціональний транспортний засіб 2-в-1 для дітей від 6 місяців. Завдяки своїй функціональності, він буде рости разом з малюком. В асортименті представлені машини в двох кольорах: блакитний та рожевий.

Для дітей від 6 місяців передбачено спеціальне ергономічне сидіння, що розроблено з урахуванням анатомічних особливостей малюка, глибокою посадкою і ременями безпеки, які будуть надійно тримати дитину під час руху. А діти старшого віку зможуть пересуватися самостійно на толокарі, відштовхуючись ніжками.

142а-01 (JPG)


Великі колеса вкриті спеціальною гумою, що знижує рівень шуму при їзді і не залишає слідів на поверхні, це дозволяє використовувати машинку, як на вулиці, так і вдома. Машинка оснащена спеціальною ручкою, що безпосередньо з’єднана з передніми колесами, це запатентована рульова система, що дозволяє батькам зручно і легко керувати автомобілем. Інша практична особливість – це зручний тримач для пляшок з крючком для сумочки. Сонцезахисний козирок знімається, його положення регулюється із боку в бік. А знімна розважальна панель на кермі перетворить звичайну прогулянку на захоплюючу гру! Відсік для зберігання дрібниць та іграшок знаходиться під кришкою сидіння.

Діти та батьки полюблять цю інноваційну машину 2-в-1 від Smoby, з першої прогулянки!

Виготовлено у Франції.